Egehaven | 3650 Ølstykke | 69 Lejligheder

Egehaven – Seniorfællesskabet

De nybyggede lejligheder i den nyetablerede bydel omkring Egedal Station er opført i en moderne stil med lækre og komfortable løsninger samt et flot lysindfald gennem de høje vinduespartier. Boligerne byder desuden på en god planløsning, der henvender sig til en bred målgruppe. Derudover er der en dejlig altan.

Området er under rivende udvikling og strækker sig fra Stenløse Station til Egedal Station. Et af parametrene for at skabe den varierede og mangfoldige bydel er at sikre en blandet anvendelsesmulighed, så bydelen både indeholder boliger, erhverv, detailhandel, offentlig og privat service samt kulturelle og rekreative tilbud.

Bydelen skal bindes sammen gennem stisystemer og forskellige rekreative elementer såsom bakkelandskaber, små skovklynger, sølandskaber, nyttehaver, sportsbaner og stier, der forbinder bydelen internt med nærområderne og det åbne land. Der er tilmed fokus på, at området skal tilbyde forskellige udendørsaktiviteter.

Fra adressen er der kort vej til flere af hverdagens gøremål. Inden for en radius af halvanden kilometer findes både skole, daginstitution, indkøbsmuligheder og Egedal Station, mens flere tilbud kommer til under den videre udvidelse af området.

Lejlighederne fremstår indbydende med en lys og moderne indretning. I den store stue med åben forbindelse til køkkenet er der god plads til at indrette både en sofasektion og en spiseafdeling, og de markante vinduespartier og altandøren lader sollyset strømme frit ind. Køkkenet er elegant udført med hvide, grebsfrie fronter og godt med albuerum til madlavningen.

Værelserne er rummelige og forsynet med indbyggede skabe, så anvendelsesmulighederne er mange. Også badeværelset er udført i en moderne og tidløs stil med grå klinker, et væghængt toilet, hvidt inventar og en muret bruseniche. Endelig er der rum til en vaskesøjle i entréen.

Varmekilde: fjernvarme

Depotrum: Kælderrum

Parkeringspladser: 62 stk. i terræn

El-lade standere: 2 stk.

Tv og internet: YouSee/fibernet

OBS! Billeder, plantegning og tekst er vejledende og kan afvige fra boligens faktiske forhold.

Hvis du er registreret i RKI kan vi desværre ikke tilbyde dig lejligheden. Dette kontrolleres ved udarbejdelse af lejekontrakt.

Oplysninger
BoligtypeLejligheder
Antal lejemål69
Størrelse74 - 94 m²
Værelser3 - 3
Forventet udlejningsstartDecember 2022
Forventet indflytning15. april
Månedlig leje10.360 - 12.220
ElevatorJa
Altan/terrasseJa

Jeg er interesseret – skriv mig op

Udfyld formularen og vi vil holde dig orienteret om projektet.

Dokumenter

Plantegninger