Gårdhaven | 2605 Brøndby | 100 Lejligheder

Gårdhaven…

I Kirkebjerg er visionen om at forene skov, strand, natur og kultur i et moderne boligområde vellykket.

Beliggenheden bare 17 minutter fra København med S-tog er for jer, der ikke vil gå på kompromis med nærheden til bylivet, men samtidig ønsker en hverdag i mere tilbagetrukne rammer. Alle lejligheder er velindrettede, stilrene og moderne med flotte lysindfald, hvorfor I her kan finde en bolig, der matcher jeres ønsker.

Kirkebjerg er et nyt område i Brøndbyvester, som er i rivende udvikling. Nærheden til Glostrup Station er bare én af mange fordele, og i 2025 er der planer om, at området får eget letbanestop. Kvarteret ligger helt fantastisk med skov, strand og masser af natur bare 15 kilometer fra Rådhuspladsen. Fem minutter fra bebyggelsen folder Brøndby Strandpark sig ud, og det syv kilometer lange natur- og friluftsområde med sandstrand, klitter, enge, overdrev og skov bliver et herligt fristed. Samtidig er kvarteret omkranset af Brøndbyskoven, Bakkeskoven og Vestskoven med Mudilles Sø som et grønt åndehul midt i bebyggelsen.

Ved Kirkebjerg Torv får I glæde af alle indkøbsmulighederne, for her er både slagter, bager og meget mere, mens Glostrup Shoppingcenter 15 minutter fra jer er klar med endnu flere tilbud. Fællesskabet og foreningslivet er også bemærkelsesværdigt, for her er mange muligheder for alle aldersgrupper, som ønsker at være en del af det sociale liv.

De nye og moderne lejligheder er placeret i flotte bygninger, der er inspireret af det gamle industrikvarter med røde tegl og bæredygtige materialer. Facaderne og de omkringliggende stier lyses op om aftenen, hvilket giver en dejlig visuel oplevelse, ligesom her er trygt at færdes.

Oplysninger
BoligtypeLejligheder
Antal lejemål100
Størrelse70 - 95 m²
Værelser2 - 3
Forventet udlejningsstart21. juni 2022
Forventet indflytning15-09-2022
VarmekildeFjernvarme
Antenne/internetYouSee / TDC Fibernet
ElevatorJa
Altan/terrasseJa
DepotrumI boligen
ParkeringParkeringskælder
CykelparkeringI terræn
Husdyr2 husdyr tilladt pr. bolig

Jeg er interesseret – skriv mig op

Udfyld formularen og vi vil holde dig orienteret om projektet.

Dokumenter

Plantegninger