Gothersgade 101 A-D | 1123 København K

Gothersgade 101…

…sublim adresse i Indre By. Her udfolder sig en elegant og klassisk ejendom fra 1892. Boligkomplekset er placeret i den rolige ende af vejen, hvor Kongens Have danner et fredfyldt bagtæppe for det ellers livlige, københavnske gadebillede.

Den royale haves karakteristiske række af hestekastanjer og de fine, velbevarede pavilloner, der markerer havens forskellige indgange, er således det første, du møder, under de daglige gå- eller løbeture. Tilmed breder flere åndehuller sig lige i nærheden såsom Botanisk Have, Søerne og Ørstedsparken. I gåafstand findes ligeledes alle hverdagens nødvendigheder, Nyhavn, Købmagergade samt metro og S-tog fra Nørreport Station – så her kan du virkelig kombinere et pulserende byliv med naturskønne stunder.

Trods den så centrale beliggenhed midt i Indre By, får du særdeles private rammer inden døre, for ejendommen ligger tilbagetrukket fra selve Gothersgade. Lejlighederne har en åben indretning, hvilket bidrager til en indbydende og luftig rumfornemmelse, mens de sprossede vinduespartier og de spanske altaner lukker en masse lys og luft ind.

Oplysninger
BoligtypeLejligheder
Antal lejemål14
Størrelse52 - 177 m²
Værelser1 - 6

Jeg er interesseret – skriv mig op

Udfyld formularen og vi vil holde dig orienteret om projektet.

Dokumenter