Nivå Centeret | 2990 Nivå | 243 Boliger

Nivå Bymidte…

…en lokal bydel med kvalitetsboliger i grønne omgivelser.

Alle lejligheder i projektet er veldisponerede og med fokus på at sikre tidsløse boliger af høj arkitektonisk kvalitet. Disponeringen af boligens funktioner er med afsæt i en vision om at skabe indbydende, velbelyste og kvalitative opholdsrum, som tilbyder beboerne de bedst mulige opholds-, udsigts- og lysforhold.

Nivå bymidte og stationsområde står overfor en radikal transformation indenfor det kommende årti. Området skal opgraderes så det bedre imødekommer fremtidens krav og ønsker til et attraktivt, inviterende og trygt byområde som kan understøtte et lokalt forankret by- og handelsliv.

Nivå bymidte er en spændende bydel i udvikling – et sted med stort potentiale. Med dets placering nær natur, uddannelse og infrastruktur som en karakterfuld by langs Kystbanen, er der grundlag for et enestående område, hvor børnefamilier, unge og ældre kan bosætte sig i fællesskab. En sådan udvikling vil understøtte et gentænkt bydelscenter hvor det lokale handelsliv kan trives og styrker de lokale kræfter i området.

I dag findes på grunden et eksisterende bydelscenter samt tilhørende parkeringsanlæg. I umiddelbar nærhed findes Nivå station, skole, idrætshal og bibliotek. Ikke langt herfra mod øst møder man Øresund og dets karakteristiske kystlinje samt områdets unikke natur. Alt sammen noget som understøtter rammen for titlen Nivå – naturby for den aktive familie. Den karakteristiske natur samt grundens centrale eksponering i om-rådet danner derved grundlag for et markant boligbyggeri samt lokalt bydelscenter. Herved bringes Nivå helt frem som et attraktivt sted at bosætte sig og et naturligt handelscentrum for både lokalområdet og oplandet.

Fredensborg Kommune og bygherre har en både sympatisk og fremadsynet vision om at skabe en katalysator for både nærområdet og Nivå. Projektet Nivå Bymidte ønsker derfor at tilbyde boliger af høj arkitektonisk kvalitet med særligt fokus på dagslys, udeophold og sociale fællesskaber. Byggeriet skal både åbne sig op udadtil, invitere forbipasserende til et kig indenfor samt danne en skærmet og tryg base for de kommende beboere. Det er således ambitionen, at byggeriet styrker områdets udvikling, et socialt fællesskab, og indbyder til både samvær og bevægelse samt til fordybelse og afslapning på tværs af beboergrupper og -sammenhænge. Bydelscenteret vil med dets placering og unikke integrering med den ovenfor liggende beboelse fremstå som et imødekommende samlingspunkt i området, på alle tider af døgnet.

Vores mål med projektet Nivå Bymidte er at etablere de optimale fysiske rammer for de fremtidige beboere, der understøtter høj boligkvalitet, varieret beboersammensætning og lokale indkøbsmuligheder.

Velkommen til det nye Nivå Bymidte!

Oplysninger
Boligtypelejligheder
Antal lejemål243
Størrelse> 40 m²
EnergimærkeA

Jeg er interesseret – skriv mig op

Udfyld formularen og vi vil holde dig orienteret om projektet.

Dokumenter