Rungstedvej 4 | 2970 Hørsholm

Rungstedvej 4…

…har let adgang til byens mange faciliteter. Eksempelvis får du gåafstand til diverse supermarkeder såvel som specialbutikker og spisesteder. Endvidere stopper bussen kun omtrent 100 meter fra adressen, ligesom cyklen kan fragte dig til Rungsted Kyst Station. Er bilen det foretrukne transportmiddel, kan du glæde dig over, at motorvejen tilgås på under fem minutter.

Endnu en force er utvivlsomt den korte afstand til skøn natur, hvor du finder Dronningedam lige på den anden side af vejen. Ydermere er du ganske nær fantastiske Arboretet, som byder på den største samling af træer og buske i Danmark. Med cyklen når du til Rungsted Havn, der både er kendt for lækre restauranter, en badestrand og den helt særlige stemning.

Tilbage på adressen venter dig en ejendom med et stilrent snit og sprossede ruder. Boligkomplekset er udført i en vinkel, og de grønne fællesarealer er centreret omkring den læfyldte krog, som bygningen skaber. Arealet byder på plæne, beplantning og en lille legeplads. Inden døre præsenterer der sig et godt førstehåndsindtryk allerede i opgangen, som fremtræder lys og luftig. Præcis samme udtryk går igen i selve lejligheden, hvor netop lysindfaldet og den rummelige fornemmelse gør hjemmet utrolig indretningsvenligt.

Oplysninger
BoligtypeLejligheder
Antal lejemål18
Størrelse74 - 161 m²
Værelser2 - 4
Månedlig lejestørre end 9.600

Jeg er interesseret – skriv mig op

Udfyld formularen og vi vil holde dig orienteret om projektet.

Dokumenter