Kirkebjerg Have | 2605 Brøndby | 156 Lejligheder

156 lejeboliger fordelt på 2-, 3- eller 4-værelses lejligheder

Den nyligt opførte rødstensejendom præsenterer sig flot i nabolaget med store vinduespartier, grå detaljer og glasafskærmede altaner, der har en behagelig afstand imellem sig. Alle lejligheder fremstår med regulære værelser, lyse stuer, pæne køkkener og rummelige badeværelser, og når først gårdhavemiljøet er færdiganlagt, får I endnu flere udendørsarealer til rådighed.

I bosætter jer i et nyetableret kvarter, hvorfra I får korte afstande til alle hverdagens fornødenheder – og det gælder alt fra skolefaciliteter, dagtilbud og indkøbsmuligheder, som tæller både Rema1000, SuperBrugsen, Lidl og Netto. Glostrup Station er ligeledes inden for nær rækkevidde, og her kan I komme til Indre By med S-toget på cirka 20 minutter. Det er derfor ganske nemt at pendle til og fra Indre By, hvilket gør denne adresse ekstra attraktiv. I kommer ligeledes hurtigt til Høje Taastrup, hvorfra regionaltogene fører jer videre rundt på Sjælland. Derudover tager det under fem minutter i bil at komme på motorvejsnettet

Der er 94 parkeringspladser i parkeringskælderen + 62 parkeringspladser i terræn. En parkeringsplads kan lejes for 300 dkk pr. måned i terræn og 350 dkk i parkeringskælderen. Der opsættes tilmed 2 el-lade standere, således at der kan oplades 4 elbiler ad gangen.

Alle hårde hvidevarer der forefindes i prøveboligen medfølger i alle lejlighederne.

Der er Stofa fibernet og boligerne opvarmes med fjernvarme.

Oplysninger
BoligtypeLejligheder
Antal lejemål156
Størrelse67 - 96 m²
Værelser2 - 4
Forventet udlejningsstartPrimo april
Forventet indflytning15. juli
Månedlig leje9.855 - 12.125
VarmekildeFjernvarme
Antenne/internetStofa fibernet
ElevatorJa
Altan/terrasseJa
DepotrumNej
Parkering94 i kælder + 62 i terræn
CykelparkeringJa
HusdyrTilladt

Jeg er interesseret – skriv mig op

Udfyld formularen og vi vil holde dig orienteret om projektet.

Dokumenter

Plantegninger